сряда, 10 февруари 2010 г.

Как да направим устните си по-плътни?

Разберете как ето тук:
 
  

5 коментара:

  1. Здравей,ще може ли да напишеш каква марка и номер са моливите за устни,които използва?

    ОтговорИзтриване
  2. Привет! Може би няма да Ви хареса мнението ми, но наистина ли мислите, че този стил на гримиране е уместен и привлекателен? На всички фолкпевици устните са гримирани потресаващо- линията на винаги личи и веднага става ясно точно къде е естественият контур, чудя се как ли изглеждат рано сутрин / В Big Brother, в който участваше Райна, имаше коментари от типа къде й изчезнаха устните/. Защо всички трябва да с еднакви огромни джуки, приличащи на...
    За справка- моите устни са естествено доста големи и сочни, но ми допада естественият чар на жени като Кейт Хъдзън, например, която не изглежда вулгарно, като моделите за подражание, наложени в България. Жени с пухкави устни като Анджелина Джоли също са много привлекателни, но при нея са естествени, а не "изрисувани".
    Иначе-коплименти за старанието и труда, който полагате!

    ОтговорИзтриване
  3. на Джоли не са естествени устните

    ОтговорИзтриване
  4. Моля те пиши каква марка са моливите за устни и червило, които използваш и колко струват :) Благодаря Ти предварително!

    ОтговорИзтриване
  5. Ще се радвам и аз да разбера марката и номера на моливчетата и също от каде мога да се сдобия с такива четчици и палитра!

    ОтговорИзтриване