събота, 7 май 2011 г.

Пет любими и евтини козметични продукти

Здравейте в този хубав пролетен следобяд.

 Днес имах желание да напиша нещо полезно в блога си и реших да ви представя няколко от любимите ми евтини, но същевременно наистина добри козметични продукти, които се продават на българския пазар. Надявам се да ви е интересно и полезно. Пробвала съм доста и различни, но тези няколко наистина купувам редовно и смея да твърдя, че не отстъпват на доста по-скъпи марки.

На първо място ще поставя водоустойчивата очна линия на Импала. Четката е тънка и изисква опит, но пък консистенцията е течна и се нанася лесно. Освен това с ръка на съцето ще призная, че тази очна линия се ползва изключително дълго. Буквално няма свършване. Цена  4-6 лв.

 Следва един от любимите ми моливи за очи. Говорила съм ви за него в няколко клипчета. Става въпрос за Golden Rose True Kohl. Обърнете внимание на надписа True Kohl. Обикновения им черен молив не е толкова добър. Този се намира на много малко места и го има само в черно и кафяво. Заслужава си. Най-мекият молив за тази цена. Цена 2-3 лв.

Много от вас познават и третото ми предложение, а това са сенките на Флормар. От евтините варианти, те са едни от най-покривните. Както при почти всички марки, независимо дали са по-евтини или по-скъпи матовите сенки са по-покривни.

Друг мой любим и евтин продукт е изсушителя за лак на Perfect, но говоря за този капковия. Аз го имам и в по-голямо шишенце с капкомер, което ползвам вече 1-2 години, имайки предвид, че се лакирам и го използвам постоянно. С него лакът изсъхва много по-бързо и някак си е по-здрав. Освен това изсушителят е леко мазничък и действа добре и на кожичките отстрани, когато се разлее по нокътя. Особено полезен е ако си падате по декоразии на ноктите или нанасяте няколко слоя лак - основа, два слоя звят и топ лак например. Цена 3-4 лв.

Последно днес ще ви покажа нещо много полезно за махане на грим и не на последно място един от най-евтините варианти, а именно  - бебешко тоалетно мляко Кря Кря. Предлагат се два варианта - синият е хидратира кожата, а червеният е по-мазен. Аз предпочитам синьото, което ви показвам по-долу. Маха грима като всяко друго тоалетно мляко, а цената му е около 2лв.
Единственият му недостатък е в опаковката. Тя е твърда и вътре винаги остава доста продукт, който в крайна сметка изхвърляме, но пък имайки предвид ниската цена, мисля че това няма голямо значение.


Споделете и вашите любими евтини продукти. Сигурна съм, че има какво да науча от вас.
Усмивки,

Ая

17 коментара:

  1. Фон дьо тен - Impala.Цена - 5лв. - покривност мн добра.

    ОтговорИзтриване
  2. Тоалетното мляко Кря кря люти жестоко на очите - препоръчвам тоник за дегримиране - има такъв евтин във верига магазини Penny, марката е немска.

    ОтговорИзтриване
  3. хм интересно. На мен Кря кря не ми люти

    ОтговорИзтриване
  4. За жалост Кря-Кря вече не го произвеждат....

    ОтговорИзтриване
  5. Можеш ли да споделиш идеи за официален грим - нещо със сини нюанси или опушен грим, но нещо по интересно, не традиционните :Р

    ОтговорИзтриване
  6. Бадемовото тоалетно мляко на Евтерпа също почиства много добре кожата и е също около 2 лв.
    http://evterpa.eu/badem_31.jpg
    Продуктите на Catherine Arley също са много добри, ползвала съм пудра, спирала и лакове. Цените също да ниски, но качеството е добро. Наскоро попаднах на това, сравняват лаковете им с тези на OPI http://the-polished-perfectionist.blogspot.com/2011/02/comparison-catherine-arley-673-opi-ds.html

    ОтговорИзтриване
  7. Аз пък онзи ден си купих тоалетно мляко Кря Кря

    ОтговорИзтриване
  8. Тоалетното мляко на биофреш бадем е много добро и също маха добре грима.
    Флор мар имат наистина хубави сенки, както и моливи за устни.
    Друга марка, която има невисоки цени и добро качество мисля, че е Golden rose.

    ОтговорИзтриване
  9. Продуктите на Билка :))) и медния вазелин за устни,понякога и за ръце го ползвам :)))

    ОтговорИзтриване
  10. Наистина молива на Golden rose е доста добър, но аз лично предпочитам Молив за очи Double Trouble на oriflame. А относно тоалетното мляко-аз не съм го ползвала, но не мисля, че люти. Би трябвало да е нежно, нали е бебешко!

    ОтговорИзтриване
  11. www.fresh-makeup.alle.bg obiknovenite migli syper sa

    ОтговорИзтриване
  12. Някой може ли да ми препоръча коректор за сенки под очите? :*

    ОтговорИзтриване
  13. Продуктите,които мога да препоръчам са много повече от 5:
    1.ПОЧИСТВАЩО ТОАЛЕТНО МЛЯКО НА ЕВТЕРПА С КРАСТАВИЦА
    2.СПИРАЛА ЗА ОЧИ НА ГОЛДЪН РОУЗ-4X4
    3.ПУДРА НА ГОЛДЪН РОУЗ-много добра за цената си от 3,90лв.
    4.КРЕМ ЗА ЛИЦЕ НА АVON-С АЛОЕ-КАТО ОСНОВА ЗА ГРИМ
    5.КРЕМ ЗА РЪЦЕ НА АРОМА С ВИТАМИНИ-A,C,Е

    ОтговорИзтриване
  14. ЗАБРАВИХ ДА НАПИША И ЗА АРОМАТИТЕ-В ТАЗИ КРИЗА Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ И КАК ДА УХАЕТЕ ПРИЯТНО ЗА МАЛКО ПАРИ-ПАРФЮМИТЕ НА РОКСАН СА МНОГО СПОЛУЧЛИВИ!

    ОтговорИзтриване
  15. Здравейте! Аз например съм изпадала в ситуация да ми е свършило тоалетното мляко.
    Използвам крем за тяло na DELIA DERMO SYSTEM за суха кожа.
    Съдаржа екстракт от оризз и натурален бетаин,който предпазват кожата от загуба на влага.
    Цената му е 4.80лв,поне в нашия град.
    Аз правя следното:Вечер преди да легна намазвам лицето си обилно,но без да втривам,намирам си занимание за около 5мин и след това с тампонче за лице премахвам крема,по тампончето остава доста мрасотия..И така лицето не се изушава. :)

    ОтговорИзтриване
  16. Наскоро открих и противобръчковото действие на бялата хума!Препоръчвам!

    ОтговорИзтриване
  17. хей,някой да сподели някое трикче за загрубялата кожа на стапалата :)

    ОтговорИзтриване